Selecteer een pagina

Bamboe parket

Bent u op zoek naar een vloer met een unieke uitstraling? Dan is bamboe parket wellicht wat voor u. Bij Trendy Floor kunt u terecht voor het leggen en renoveren van allerlei houten vloeren. Waaronder het bamboe parket.

Ecologisch verantwoord

Bamboe is een ecologisch verantwoorde grondstof en wordt steeds meer gezien als een goede vervanger van hard hout. Ook in de vloeren wordt bamboe steeds vaker gebruikt. Door de structuur van bamboe krijgt uw parket een kenmerkende uitstraling. De ringen van de bamboe zijn in uw vloer terug te zien als een soort knopen in uw vloer. Er zijn verschillende soorten bamboe parket waardoor er voor elke situatie en elk budget wel een geschikte vloer is te vinden.

Geschikt voor verschillende situaties

Bamboe parket is stevig en duurzaam. Daarom is het niet alleen geschikt om thuis te gebruiken maar ook in in zakelijke situaties waar weer gelopen wordt, zoals in een winkel. De bamboe vloeren kunnen gewoon geschuurd worden en ook vloerverwarming is mogelijk in combinatie met een bamboe vloer.

Bezoek onze showroom

Wilt u weten of bamboe is voor u is? Kom dan eens langs bij Trendy Floor. We laten u graag verschillende vloeren zien en kunnen u er alles over vertellen. U vindt onze showroom aan de Suezkade 122 in Den Haag. De showroom is van dinsdag tot en met vrijdag geopend tussen 10.00 en 17.30 uur. Op zaterdag kunt u tussen 10.00 en 16.30 uur bij ons terecht.

Naast bamboe parket kunt u bij ons ook terecht voor andere houten vloeren zoals parket en een multiplank vloer.

Bamboe parket

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?