Selecteer een pagina

Multiplank vloer

Bent u op zoek naar een multiplank vloer? Dan bent u bij Trendy Floor aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor verschillende houten vloeren. Zowel voor het leggen als voor het renoveren van uw vloer.

Dezelfde uitstraling als een massief houten vloer

Een multiplank vloer wordt ook wel lamelparket genoemd. Bij deze houten vloer bestaat de toplaag uit hoogwaardig hardhout en de onderlaag uit multiplex. De vloer krijgt hierdoor eenzelfde uitstraling als een massieve houten vloer maar zonder dat de vloer krimpt of uitzet. Hierdoor is een multiplank vloer zeer geschikt voor vloerverwarming. De toplaag is gemaakt van Europees eiken of tropisch hardhout en is 3, 4 of 6 millimeter dik.

Ecologisch verantwoord

Onze multiplank vloeren kunnen geleverd worden in verschillende breedtes en in verschillende kleuren. U kunt kiezen voor een behandelde of onbehandelde vloer. Zo kunt u ook kiezen uit een verouderde of gerookte vloer. Hierdoor vindt u altijd een mooie multiplank vloer die past bij uw interieurwensen. Omdat alleen de toplaag uit hardhout bestaat, is de multiplank vloer ecologisch verantwoord maar heeft het wel een lange levensduur. De vloer is gemakkelijk zwevend te leggen.

Meer informatie over onze vloeren?

Wilt u meer weten over onze multiplank vloeren? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom in Den Haag. Wij laten graag alle mogelijkheden zien en vertellen u meer over over de verschillende type vloeren.  Wilt u liever een andere vloer? Ook daarvoor kunt u terecht bij Trendy Floor. Van visgraat parket tot bamboe vloer. U vindt het allemaal bij Trendy Floor!

Multiplank vloer

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?