Selecteer een pagina

Renovatie houten vloer

Bij Trendy Floor kunt u ook terecht voor de renovatie van uw houten vloer.

Slijtage door gebruik

Houten vloeren zijn duurzaam en kunnen jarenlang mee. Maar een vloer heeft het ook zwaar te verduren. Er wordt dagelijkse opgelopen waardoor slijtage ontstaat. En wat dacht u van het verschuiven van meubels, temperatuurverschillen en vlekken? Ook hier heeft uw vloeren onder te lijden.

Verschillende manieren

Na renovatie ziet uw houten vloer er weer als nieuw uit. U gehele vloer wordt opgeknapt. Trendy Floor heeft hiervoor verschillende manieren.  De vloer kan bijvoorbeeld geborsteld of geschuurd worden. Beschadigde vloerdelen kunnen wij voor u vervangen, net als de plinten of plaklijsten. U zult zien dat uw vloer enorm zal opknappen van een renovatie. En het is stukken goedkoper dan een compleet nieuwe vloer. En natuurlijk ook beter voor het milieu.

Renovatie bij schade

Heeft u schade aan uw vloer? Bijvoorbeeld als gevolg van een lekkage? Ook dan kunnen wij uw houten vloer renoveren. Met ons kennis en ervaring maken wij uw vloer weer als nieuw. Uiteraard beschikken we hiervoor over de nieuwste apparatuur en maken wij gebruik van hoogwaardige materialen.

Renovatie houten vloer
Meer informatie

Wilt u meer informatie over de renovatie van uw houten vloer? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om uw vloer te bekijken om te zien wat nodig is en wat de mogelijkheden zijn. Ook voor renovatie aan uw bamboe vloer kunt u altijd even contact opnemen. Op basis hiervan zullen wij een passende offerte voor u opstellen. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 070 – 427 7472 of stuur een e-mail naar info@trendyfloor.nl.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?