Selecteer een pagina

Renovatie parketvloer

Vertoont uw vloer slijtageplekken en is hij toe aan een opknapbeurt? Neem dan contact op met Trendy Floor. Wij zijn gespecialiseerd in de renovatie van uw parketvloer.

Uw parketvloer weer als nieuw

Temperatuurschommelingen, het verschuiven van meubels, geknoeide vloeistoffen en gewoon het dagelijkse gebruik. Het heeft allemaal gevolgen voor de conditie van uw vloer. Een hoogwaardige parketvloer gaat jarenlang mee. Maar soms heeft hij wel een opknapbeurt nodig. Na de renovatie van uw parketvloer is uw vloer weer als nieuw! Er zijn verschillende mogelijkheden voor renovatie van een parketvloer. Zo kunnen we de vloer borstelen of schuren en is het mogelijk om vloerdelen en plinten te vervangen. Zo ziet uw visgraat parket er weer uit als nieuw!

Naadloos geheel met uw trap of uitbouw

Wilt u een uitbouw plaatsen en wilt u uw vloer door laten lopen in uw nieuwe uitbouw? Dan is het wel zo mooi als het een geheel wordt. Ook hiervoor kunt u terecht bij Trendy Floor. Wij zorgen voor nieuw parket in uw uitbouw en zorgen ervoor dat deze een geheel vormt met de uitbouw. Niemand zal zien dat de uitbouw er later bij is gekomen. Ook wanneer u uw trap wilt renoveren en bekleden met parket kunnen wij zorgen voor het doorleggen van uw parketvloer. Uw trap zal geen duidelijk verschil vormen met uw vloer waardoor het een geheel wordt.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor de renovatie van uw parketvloer of uw trap? Neem dan contact met ons op. Onze deskundige medewerkers vertellen u graag meer.

Renovatie parketvloer

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?