Selecteer een pagina

Renoveren van uw parketvloer

Wij zorgen dat uw parketvloer er weer zo goed als nieuw uit gaat zien!

De kwaliteit vloeren van Trendyfloor gaan jarenlang mee. Maar ook uw vloer heeft het zwaar te voorduren, wat dacht u van het verschuiven van meubels en de temperatuurverschillen buiten? Wij kunnen de gehele renovatie van uw parketvloer verzorgen. Of het nou gaat om een vloer van Trendyfloor of om een andere vloer, dat maakt bij ons niks uit. Na het renoveren zal uw vloer er weer uit zien als nieuw, dat kost een stuk minder dan een gehele nieuwe vloer.

Het renoveren door Trendyfloor

Trendyfloor zal uw gehele bestaande vloer volledig opknappen. Renoveren kan op verschillende manieren, denk bijvoorbeeld aan het borstelen of schuren van uw vloer. Maar ook kunnen wij beschadigde vloerdelen voor u vervangen en plinten of plaklijsten vervangen. Dankzij de speciale middelen die Trendyfloor gebruikt zal uw parketvloer na de renovatie weer stralen als vanouds.

Bent u aan het verbouwen?

Wilt u graag een uitbouw aan uw huis plaatsen en zoekt u een bedrijf dat uw bestaande vloer door kan leggen zodat er geen verschil te zien is? Trendyfloor doet dit graag voor u. Ook traprenovatie valt onder het doorleggen van uw parketvloer, het zou immers zonde zijn als er een duidelijke verschil tussen de vloer en de trap te zien is.